ASML prima cijfers en AEX op weg naar 453

Geplaatst op 20 juli 2016
team-beursfoon

Goedemorgen, de AEX staat op 450.20, een winst van 0.56% en ook de andere beurzen in Europa gaan hoger van start, ondanks een verdeeld slot op Wall Street. De Dow sloot 0.14% hoger en de Nasdaq verloor 0.38% waarbij tegenvallende bedrijfsresultaten op het sentiment drukten. De markt maakt zich nu op voor rentebesluit van ECB. Op de Aziatische markten heeft men wat zorgen over de kwaliteit van bedrijfsresultaten na de recente aansterking van de yen. De Nikkei sloot 0.25% lager en de Hang Seng staat 0.92% hoger.

De dollar kan de komende tijd aan iets aan kracht winnen. De AEX heeft ook vandaag steun op 448 en weerstand op 453. De cijfers van ASML zijn prefect en het fonds mag op weg naar 100 euro is onze visie. Kanshebbers om te kopen zijn nu PostNL en TomTom. Wilt u ook live onze aan en verkoop signalen ontvangen per sms en email? Of deze gelijk laten uitvoeren via autotrading? Stuur ons een email op info@beursfoon.nl en wij sturen u extra informatie. Bellen mag ook, geven wij u gelijk persoonlijk uitleg, 023-5288851

UPDATE 12:00

Goedemiddag, de AEX staat nu op 450.78, een plus van 0.69% en ook de rest van Europa laat mooie plussen zien. De Duitse producentenprijzen over juni kwamen vanmorgen zowel op maand als op jaarbasis beter uit dan vooraf was voorzien. De Bank of England zei woensdag na Brexit nog geen vertragingen te signaleren.

Toch blijft de FTSE vandaag achter en staat maar 0.30% hoger. Volkswagen won 6,4 procent, nadat het aangaf voor de eerste jaarhelft een aangepaste winst van 7,5 miljard euro te verwachten. Vooral producenten van grondstoffen staan lager, omdat er van diverse grote mijnbouwers tegenvallende berichten naar buiten kwamen. BHP Billiton melde over het gehele boekjaar op vrijwel alle niveaus een volumedaling liet zien.

Ook ArcelorMittal begon lager, maar is inmiddels in herstel. We kijken uit naar het rentebesluit van de Europese Centrale Bank en uiteraard naar de bij behoorde toespraak van Draghi. Dat kan morgen de nodige beweging gaan geven. De AEX heeft weerstand op 453 en steun op 448. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo

UPDATE 15:00

Goedemiddag, de AEX staat op 450.785 en dat is een winst van 0.67% en ook de rest van Europa trekt iets verder aan richting de opening van Wall Street, daar wordt een licht hogere start verwacht. De S&P Future wint nu 4.7 punt en de Nasdaq Future staat 7 punten hoger. 

Vandaag is het in de VS erg druk met bedrijfscijfers. Halliburton, Abbot Laboratories en Morgan Stanley publiceerden voorbeurs kwartaalcijfers. American Express, eBay, Intel, Mattel en Qualcomm komen nog en Intel, American Express en eBay volgen nabeurs. Kortom, aan beweging geen gebrek daar. ASML blijft het hier goed doen en staat na de prima cijfers 3.6% hoger. 

De AEX mag heel voorzichtig op weg naar de weerstand van 453, als we daar boven kunnen sluiten, is de weg vrij naar 458. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo

UPDATE 18:00

Goedemiddag, de AEX is gesloten op 452.18, een winst van 0.97% en ook de rest van Europa boekte mooie plussen vandaag. Wall Street staat licht hoger, de Dow wint 0.29% nu en de Nasdaq staat alweer 1.10% hoger na een reeks van mooie bedrijf cijfers. We zagen dat het consumenten vertrouwen in de Eurozone wel verder terug viel, maar dat had niet echt invloed op het positieve sentiment.

ASML kwam vandaag met prima cijfers en morgen kijken we uit naar de cijfers van Unilever. De cijfers die voorbij komen, vinden wij positief en dat geeft steun aan het sentiment. Ons koersdoel is en blijft dan ook AEX 473 punten. De AEX mag heel voorzichtig op weg naar de weerstand van 453, als we daar boven kunnen sluiten, is de weg vrij naar 458. Fijne avond en tot morgen.

Krijg je toegang tot meerdere winstgevende algoritmes met een bewezen trackrecord!

Start vandaag nog met handelen op basis van algoritmes. 24 maanden voor slechts €1000,-

Abonneren