Beurssignalen Eindejaarsactie 2020 - Kortingen tot wel 71%!

Beste belegger,

Het moment is weer daar, de eindejaarskortingen van Beurssignalen, die kunnen oplopen tot maar liefst 71%, zijn er weer!

Dit is uw kans om onze krachtige algoritmes ook voor uzelf aan het werk te zetten. Of u er nu voor kiest om alleen onze Mini Future signalen te volgen, of dat u al onze signalen wilt volgen met een Combi Abonnement. Hoe dan ook, er ligt een prachtige korting voor u klaar!

LET OP: de eerste 100 nieuwe abonnees ontvangen, naast de gigantische kortingen, óók nog eens 6 maanden gratis looptijd bij een 1-jarig abonnement en 12 maanden gratis bij een 2-jarig abonnement!

Voor we daar op komen, doen we even een stapje terug. Want…

Wat zijn algoritmes ook alweer?

Een algoritme is niks anders dan een aantal voorgeprogrammeerde regels en elke regel heeft een eigen ‘stoplicht’.

Als we dan bijvoorbeeld 5 verschillende stoplichten hebben, dan verstuurt het algoritme een ‘long signaal’ als alle stoplichten op groen staan, een ‘short signaal’ als alle stoplichten op rood staan en wordt er een ‘sluit signaal’ verstuurd wanneer een aantal van de stoplichten op oranje springen.

Op een grafiek ziet dat er zo uit:

U ziet: niet elke positie is raak.

Gemiddeld zal ongeveer de helft van alle trades met winst sluiten en de andere helft met verlies.

Wat u vast ook ziet, is dat de winst trades veel groter zijn dan de verlies trades. Dit komt door het vernuftige ’trailing stop loss’ systeem dat in de algoritmes zit ingebouwd. Hierdoor worden verlies trades snel afgekapt, terwijl de winst trades lang blijven doorlopen. Gemiddeld genomen zal een winst trade bijna 2x zo groot zijn dan een verlies trade.

Dit alles zorgt er voor dat er met de algoritmes prachtige rendementen zijn te verdienen!

Maar hoe ontvangt u deze signalen eigenlijk?

Signalen via telefoon en/of email

U kunt er voor kiezen om de signalen van het algoritme direct te ontvangen op uw telefoon en/of email. Zodra een signaal binnenkomt kunt u zelf bepalen of u die trade wil volgen of niet en u kunt deze bij uw eigen broker inleggen.

Een alert op de telefoon ziet er bijvoorbeeld zo uit:

Op bovenstaande afbeelding ziet u dat er eerst een ‘short trade’ (OPEN SELL) op de Dow Jones wordt geopend. Deze werd vervolgens op 19 november weer gesloten (CLOSING BUY).

Signalen rechtstreeks uitvoeren (autotrading)

Het overgrote gedeelte van onze abonnees laat de signalen echter rechtstreeks uitvoeren op zijn of haar rekening. In dat geval wordt een signaal als bovenstaande omgezet in een echte trade. Op deze manier hoeft u zelf helemaal niks te doen om toch daadwerkelijk mee te doen met de trade, dit gebeurt echt volledig automatisch.

Het alert uit de bovenstaande afbeelding zorgde voor dit resultaat:

Als u meedeed met autotrading, dan had u bovenstaande winst van $2.260 direct bijgeschreven gekregen op uw rekening, zonder dat u daar ook maar iets voor had hoeven te doen.

Ideaal toch?

Ook u kunt makkelijk meedoen

In de afgelopen jaren gingen veel tevreden abonnees u voor, maar ook meer recent ontvingen we positieve emails van abonnees. Zien we uw complimenten binnenkort ook tegemoet?

Laten we snel gaan kijken uit welke abonnementen u kunt kiezen mét de bijbehorende kortingen!

Aandelen Research (tot -54% korting!):

Onze aandelen algoritmes scannen de Nederlandse, Belgische en Amerikaanse aandelenmarkten op zoek naar aandelen die op het punt van uitbreken staan. Ideaal voor u als u niet te veel risico wilt nemen, maar toch graag uw eerste stapjes wilt zetten in de autotrading wereld. Met een startkapitaal van 5.000 euro kunt u dit algoritme al volgen.

Opties & Turbo’s (tot -54% korting!):

Onze optie en turbo algoritmes proberen de AEX index perfect te timen en een positie in te nemen met een kleine hefboom. Of de AEX nu omhoog of naar beneden gaat, dit algoritme probeert beide kanten op te profiteren van de beweging. Ideaal voor u als u iets meer risico durft te nemen en uw eerste stapjes wilt zetten met autotrading. Met een startkapitaal van 2.500 euro kunt u deze algoritmes al volgen.

Mini Futures (tot -59% korting!):

Onze mini future algoritmes scannen de mini DAX, mini EURUSD, mini JPYUSD en BOBL grafieken op zoek naar uitbraken, zowel naar boven als naar beneden. Of de koers dus omhoog of naar beneden gaat, beide kanten op kan er geld verdient worden. Ideaal voor u als u risico durft te nemen met hefbomen maar nog niet zoveel ervaring heeft met autotrading. U kunt al meedoen met een startkapitaal van 5.000 euro.

Futures (tot -62% korting!):

Onze future algoritmes scannen de AEX, Bund, CAC40, Dow Jones en Eurostoxx50 grafieken op zoek naar uitbraken, naar boven en beneden. Het algoritme gaat long én short, dus beide kanten op kan er winst worden gemaakt. Met de grote hefbomen op futures kan er met een bescheiden startkapitaal veel winst gemaakt worden. Met een startkapitaal van 10.000 euro volgt u al 1 van de signalen.

Combi abonnement (meest gekozen, tot -71% korting!):

Als u een combi abonnement neemt krijgt u toegang tot álle bovenstaande signalen én alle nieuwe signalen in de toekomst. Dus aandelen research, opties & turbo’s, mini futures en reguliere futures. Zo kunt u op elk moment het best presterende signaal volgen en een mooie spreiding maken met algoritmes op verschillende financiële instrumenten.

LET OP: de gratis looptijd is alleen voor de eerste 100 nieuwe abonnees, wees er dus op tijd bij. Uit ervaring weten we dat er altijd gretig gebruik wordt gemaakt van de eindejaarskortingen!

Even bellen?

Heeft u interesse om te beginnen met signaalbeleggen en/of autotrading? Laat dan hier even uw telefoonnummer achter, dan bellen we u zo snel mogelijk terug!

Met vriendelijke groet,

Team Beurssignalen