Beurssignalen verslaat AEX tijdens coronacrisis met ruim 23%!

Beste belegger,

De transformatie is een feit!

De naam Beursfoon bestaat niet meer.

Beursfoon was ruim 20 jaar een begrip in de wereld van automatisch beleggen. Sterker nog, het was de grondlegger van signaalbeleggen in de Benelux.

De unieke kennis en de ruime ervaring vormde de ideale basis voor belangstelling van buitenaf. Zo kon het, dat Beursfoon werd overgenomen.

Nu we een jaar verder zijn, is er een nieuw team, een uitgebreid handelssysteem en gemoderniseerde signalen. Bovendien werd in februari 2020 een compleet nieuwe signaal-module geïntroduceerd: Mini Futures.

Bij al dit nieuws past ook een nieuwe naam. Voortaan gaan we door het leven als…

Deze naam past gewoon het beste bij wat wij in de kern doen: het verzorgen van beurssignalen, die u (automatisch) kunt opvolgen.

Maar voor de rest blijft alles bij het oude.

Beleggers, die automatisch, emotieloos en winstgevend willen beleggen…die moeten nog steeds bij ons zijn.

Alles gaat volledig geautomatiseerd, u kunt bij Beurssignalen 100% op de automatische piloot beleggen. Voor steeds meer beleggers is dat een uitkomst.

Ga maar na.

De ontwikkelingen in beleggingsland gaan tegenwoordig zo snel, dat ze voor de meeste particuliere beleggers niet meer bij te houden zijn. Laat staan, dat ze in staat zijn om op de juiste manier te reageren op de daarmee gepaard gaande beursschommelingen.

Daarvoor is nu eenmaal veel beleggingskennis, tijd en energie vereist. Iets wat de doorsnee belegger vaak niet allemaal in huis heeft.

Belangrijker nog.

Beursschommelingen, zoals sinds de Coronacrisis, zorgen voor angst en paniekverkopen onder beleggers. Tja, emotie viert nog immer hoogtij ‘when the going gets tough’.

Emoties zijn de grootste vijand van iedere belegger

Beleggers zijn nu eenmaal gewoontedieren en die vallen onder druk terug op hun emotie. Dat kunnen we niet veranderen.

Maar Beurssignalen kan er wel voor zorgen, dat u geen last heeft van die emoties tijdens het beleggen. Bij ons belegt u zoals gezegd met automatische beurssignalen en die kennen geen emotie.

Signalen kunnen alleen maar handelen volgens een vast protocol en zo wordt emotie als storende factor compleet uitgeschakeld. Die signalen doen dat ook nog eens 24/7, terwijl u gebonden bent aan de handelsuren van de beurs.

Juist in de uren na sluiting en voor opening de volgende dag, zijn er veel grote koersbewegingen.

Particuliere beleggers lopen die allemaal mis en door die nachtelijke bewegingen lopen ze bij de volgende opening meteen achter de feiten aan. En dat kost ze geld.

De statistieken zijn keihard: tijdens de ‘overnight’ handel doen de indices het tot 10x (!) beter. Dit is geen typefout! Tot tien keer beter tijdens de nacht, dan overdag. Ga daar maar eens even bij zitten…

U gelooft ons niet? Hier is het het bewijs.

De bovenstaaande grafiek van de Amerikaanse S&P 500 index ziet u het resultaat van de handel tijdens de dag- (rood) en de nachtsessie (blauw). Door de dag wordt er amper resultaat geboekt. Jarenlang. Alle winst wordt tijdens de nacht geboekt.

Een goed bewaard geheim van de professionele belegger, die met behulp van gesofisticeerde computers de nachtelijke rendementen oppikt.

Ook u heeft nu toegang tot de nieuwste beurstechnologie. Met signaalbeleggen van Beurssignalen profiteert u juist van de bewegingen in de ‘after hours’.

Dat blijkt heel duidelijk, als we de resultaten van onze signalen sinds de Coronacrisis-start (17-02-2020) erbij pakken.

Met de Beurssignalen verslaat u zowel de AEX, Nikkei, als de S&P 500. En dik ook nog.

Wie 50.000 euro belegde in deze drie indices, teerde in op zijn investering. Beurssignalen-beleggers verdienden juist 6.010,55 euro!

Wat is het geheim van onze signalen?

Eigenlijk is dat heel simpel. Op basis van een aantal technische indicatoren wordt er een positie ingenomen, altijd in de richting van de trend, en middels een trailing stop loss laten we de winsten lopen.

Niet elke trade is winst. Dat kan natuurlijk ook niet: het signaal zoekt naar trades. Net zoals iedere goed jager, schiet je er al eens naast. Daar is niets mis mee.

Want over lange termijn zien we dat de winsten vele malen groter zijn dan de verliezen. Dit komt omdat de verliesgevende trades snel worden afgekapt terwijl we de winsten laten lopen.

Hieronder een recent voorbeeld van een trade op de Mini DAX:

U ziet, de positie wordt ingenomen zo rond de 12,560 punten en wordt de volgende dag weer gesloten rond 12,700 punten, als de trailing stop loss wordt doorbroken.

Deze trade leverde een winst op voor onze klanten van 144 punten, wat gelijk staat aan 720 euro.

Nogmaals, zeker niet elke trade zal een enorme winst opleveren. Wat wel kan is dat algoritmes de indices verslaan. Door over een langere periode emotieloos en consistent een signaal uit te voeren.

Signaalbeleggers maken sinds de start van de cononacrisis 17,7% meer rendement dan de Nikkei, 20,7% meer dan de S&P 500 en 23,4% meer dan de AEX.

Dat wilt u ook.

En dat kunt u ook.

Wij vieren de laatste stap van onze transformatie namelijk graag samen met u. We trakteren daarom elke belegger op een fantastisch welkomstgeschenk.

Alle looptijden van onze signaalabonnementen worden verdubbeld, zonder dat het u ook maar één euro extra kost.

Wilt u de massa steeds een stapje voor zijn, dan is signaalbeleggen een must voor u. Met signalen maakt u pas echt verschil.

Wees er daarom als de kippen bij. Want u kunt onze sublieme signalen nu tijdelijk krijgen aan regelrechte bodemprijzen!

Op Beurssignalen Mini Future en Combi abonnementen mag u de verdubbelaar inzetten.

Kortom: voor 1 jaar intekenen = 2 jaar abonnement krijgen en voor 2 jaar intekenen = 4 jaar krijgen!

We zetten ze even voor u op een rijtje:

Mini Future (4 signalen)

Ook hier handelt u met de grootste hefboom, maar de bedragen waarmee u handelt zijn kleiner dan bij de ‘grote broer’. U ontvangt hiermee signalen op de DAX Mini, Euro-Dollar, Japanse Yen-Dollar en de Duitse BOBL.

  • 1 jaar (700 euro) = 2 jaar krijgen.
  • 2 jaar (1.000 euro) = 4 jaar krijgen.

Bestel uw Beurssignalen Mini Future Signalen abonnement nu!

12 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(12) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(12), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12)) | localize }} /m

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

Beurssignalen Combi (alle 12 signalen tegelijk)

De beste deal! Naast de Mini Future signalen ontvangt u ook onze Aandelen, Optie, Turbo en ‘grote’ Future signalen. U ontvangt dus ook de signalen op de AEX (3x), Bund, CAC, DOW, Eurostoxx en Nederlandse, Belgische en Amerikaanse aandelen.

BELANGRIJK: Gaat u voor een Combi Abonnement dan gaat het voor u helemaal dubbelop! Naast de looptijd verdubbelaar ontvangt u nu tijdelijk ook nog eens 37,5% korting op uw abonnement.

Handelen met alle signalen tegelijk voor een koopje:

  • 1 jaar (normaal 2.000 euro) = 2 jaar krijgen (nu 1.250 euro).
  • 2 jaar (normaal 3.200 euro) = 4 jaar krijgen (nu 2.000 euro).

Bestel uw Beurssignalen Combi Abonnement abonnement nu!

12 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(12) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(12), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12)) | localize }} /m

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

Over de ultieme deal gesproken…

Het enige wat u nog hoeft te doen is: inschrijven op één van bovenstaande signalen en wij verdubbelen uw looptijd.

Met vriendelijke groet,

Team Beurssignalen

Wilt u eerst nog wat meer informatie over beleggen op de automatische piloot? Of wilt u sparren over, welk abonnement het beste bij u past? Laat dan hier uw telefoonnummerachter en één van onze analisten legt het u graag uit.