Proefabonnement speciaal voor u!

Beste belegger,

Bedankt voor het telefonisch contact. Op deze pagina geef ik graag nog een korte introductie van het Mini Future Systeem bij Beursfoon en uw persoonlijke aanbieding.

Dit is het systeem waar ik u over heb verteld: meedoen is al mogelijk vanaf 2.5000 euro en in 2019 is er met dit systeem een krappe 30.000 euro aan winst gerealiseerd.

Mochten er na het lezen van deze brief nog vragen zijn? Mail mij dan met uw vragen via gert@beursfoon.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Dan snel door naar de mini futures…..

€30.000 per jaar met Mini Futures

Ziet u, bij Beursfoon zijn we vooral gekend in de Benelux vanwege onze futuresignalen….

Dit zijn signalen die jaar in en jaar uit, hele mooie rendementen kunnen voorleggen.

Maar er is een nadeel: volle futures, zijn vooral geschikt voor beleggers met diepe zakken.

Om met alle futures mee te doen, moet u gewoon beschikken over een vrij grote portefeuille van tienduizenden euro’s.

Dat is natuurlijk niet erg, omdat de winsten hierdoor ook gigantisch kunnen zijn. We hebben zelf abonnees die op sommige dagen gewoon 25.000 euro winst konden bijschrijven.

Stelt u zich eens voor…. De computer openen en zien dat er automatisch 25.000 euro winst is bijgeschreven. Voor deze tevreden Beursfoon-klant (en anderen) is het de realiteit:

Zoals u wel begrijpt, is er op de beurs natuurlijk niet zoiets als gratis geld.

Wie met volle futures handelt, moet wel beschikken over een redelijk startkapitaal. Dit is niet voor de kleine jongens.

En dat is zonde, want dat betekent dat heel veel beleggers niet kunnen profiteren van futures. Alleen maar omdat de kapitaalvereisten zo hoog liggen.

Daarom zijn we in 2019 gestart met mini futures. Na een jaar lang testen, hebben we gezien wat de systemen kunnen doen voor beleggers met kleinere portefeuilles: 30.000 euro winst per jaar, is geen uitzondering!

En we hebben het hier dan niet over een inleg van tienduizenden euro’s. Meedoen met de mini futures kan al vanaf €2.500.

Het benodigde startkapitaal ligt laag – meedoen is voor iedereen mogelijk!

Mini futures werken net zoals normale futures, maar hebben een groot voordeel: ze hebben een kleinere hefboom. En daardoor is ook een kleiner startkapitaal nodig, waardoor beleggers met een kleinere portefeuille makkelijk kunnen meedoen:

  • Startkapitaal voor Mini AEX: €2.500
  • Startkapitaal voor Mini DAX: €10.000
  • Startkapitaal voor EUR/USD: €2.500
  • Startkapitaal voor obligaties (BOBL): €5.000
  • Alle 4 de signalen? Startkapitaal is dan €10.000

U ziet het… dit zijn geen wereldbedragen. Dat is ook precies de reden, dat ik zo blij ben met het Mini Future-Systeem van Beursfoon. Systeemhandel wordt hiermee voor iedereen mogelijk.

Gemiddeld 7.500 euro winst per signaal…

Het moderne beleggen werkt volledig automatisch. Dat is niet zo gek. En eigenlijk is het zelfs heel logisch. In een tijdperk waarin zelfs auto’s al beter kunnen inparkeren dan uw partner 😉 is het gewoon niet meer van deze tijd om uren met uw broker te bellen over aandelentips.

Systeemhandel neemt dit werk gewoon volledig uit handen. Waarbij de mini futures, in 2019 hele mooie resultaten konden voorleggen:

Nu begrijpt u ook: dit zijn resultaten die niet worden gehaald door simpelweg een tracker op een beurs te kopen.

Dit zijn resultaten, die alleen maar tot stand komen omdat er veel gehandeld wordt en zowel wordt geprofiteerd van dalende als stijgende bewegingen.

En het is echt niet zo, dat wij alleen maar winst maken.

61% van onze signalen worden winstgevend afgesloten.

Dat betekent dat er ook heel wat signalen zijn die met verlies worden afgesloten. Dat is nu eenmaal part of the game bij beleggen… verliezen hoort er bij.

Wat het systeem van Beursfoon uniek maakt, is vooral dat wij zonder emotie verliezen kunnen sluiten. Voordat het rampzalige posities worden.

Dat komt omdat al onze systemen werken met algoritmes. Daar komt geen menselijke emotie bij kijken.

Precies de reden, dat onze systemen het gewoon heel goed doen:

Door een uniek money managementsysteem, waarbij verliezen snel worden afgekapt en we werken met dynamische stoplosses om zo winsten zo lang mogelijk door te laten lopen, krijg je een handelssysteem dat iedere belegger in zijn portefeuille moet hebben.

Vandaag beginnen met uw persoonlijke aanbieding

Omdat wij elkaar telefonisch hebben gesproken, mag ik u een persoonlijke aanbieding doen.

Normaal gesproken, kost dit systeem 1.000 euro per jaar. En er zijn beleggers die dit betalen. Want de resultaten zijn gewoon heel goed en het systeem is heel gemakkelijk te gebruiken.

Maar omdat we u graag kennis laten maken met de producten van Beursfoon, kunnen we u een halfjaar aanbieden tegen een heel gereduceerd tarief.

We vragen u direct: stuur deze aanbieding niet door, omdat dit echt een persoonlijke aanbieding is.

Ik ben ervan overtuigd dat 6 maanden meer dan voldoende is, om te bewijzen wat voor ’n meerwaarde de systemen voor uw portefeuille kunnen betekenen.

Alleen al in de afgelopen twee maanden, is bijvoorbeeld €1.757,70 euro winst gepakt met de mini futures.

Meer dan genoeg om dit abonnement te betalen en meer dan voldoende om te laten zien hoe goed systeemhandel werkt.

Wat u krijgt bij dit pakket?

Het Mini Future pakket van Beursfoon geeft toegang tot vier signalen: de AEX, EUR/USD, Obligaties (BOBL) en de DAX. Daarbij is het mogelijk om de signalen zelf uit te voeren. U krijgt dan bij iedere trade een alert per whatsapp.

Maar wat de meeste abonnees doen, is kiezen voor de optie autotrading. Ook dit zit bij uw pakket inbegrepen.

Kiest u voor Autotrading, dan wordt het signaal gelijk voor u uitgevoerd. Waarschijnlijk heeft u recent weleens over de nieuwe trend op de beurs gehoord: beleggen via automatische handelssystemen.

Wij maken gebruik van een softwareprogramma. Die kan uw eigen rekening koppelen aan onze handelssystemen. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid om alle signalen automatisch op te volgen.

Via ons heeft u de mogelijkheid om mee te doen met kwalitatief hoogwaardige handelssystemen vanaf € 2500.

Hoe kan ik meedoen?

Met de handelssignalen van Beursfoon kunt u profiteren van aanzienlijke winsten. De eenvoud van het product geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met financiële markten, zonder dat u zich eerst hoeft te verdiepen in de ingewikkelde technieken. Dat is uniek in de financiële wereld!

En dat is ook precies de reden, dat ik u graag met het Mini Future Pakket van Beursfoon wil laten kennismaken.

Nadat u zich heeft aangemeld, schieten ons team direct in actie. We maken uw account in orde en sturen u de informatie toe, om uw broker-account te koppelen. Daarnaast krijgt u alle instructies toegestuurd om de whatsapp-alerts op uw telefoon te ontvangen.

Meedoen is echt heel simpel. En mocht u vragen hebben? U kunt mij altijd mailen (gert@beursfoon.nl) en dan zorg ik ervoor dat uw vraag zo snel als mogelijk wordt behandeld.

Zodra u heeft betaald, regelen wij verder alles voor u en krijgt u direct de informatie per mail toegestuurd.

349 euro voor 6 maanden, alleen deze week!

De markt voor systeemtrading wordt van oudsher gedomineerd door professionals en banken. Maar wij bij Beursfoon, brengen daar verandering in! Vanaf nu is het mogelijk om ook met kleinere portefeuilles te spelen op het terrein van de professionals.

Nogmaals… een Mini Future Abonnement kost normaliter 1000 euro voor 24 maanden. Geen gekke prijs, maar ook ik begrijp: dat is vrij fors om even kennis te maken.

Daarom mag ik vandaag een persoonlijke aanbieding doen. U krijgt het volledige pakket, met alle mini future signalen en de mogelijkheid om uw brokeraccount te koppelen.

Maar we gaan er vandaag geen 1.000 euro voor rekenen. Als u vandaag beslist, krijgt u dit pakket (6 maanden) voor het instaptarief van 349 euro. Dat betekent:

– Nooit meer achter de beleggingsfeiten aanlopen met mechanisch handelssysteem
– Professionele informatie en snelheid voor de particuliere belegger
– Optimaal profiteren van korte termijn kansen

Abonneren is heel eenvoudig. Via onderstaande bestelmodule kunt u direct abonneren en betalen met o.a. iDeal, bankoverschrijving, creditcard, PayPal, Bancontact of Mistercash.

Ons team schiet dan direct in actie voor u.

Bestel uw Beurssignalen Mini Future Signalen abonnement nu!

6 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(6) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 6) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(6), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 6)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

Ik mag deze aanbieding 7 dagen lang voor u vasthouden. Wacht dus niet te lang met uw beslissing. En als ik nog ergens mee van dienst kan zijn, dan hoor ik dat graag (gert@beursfoon.nl).

Met vriendelijke groeten,

Gert – Beursfoon