Vergeet negatieve spaarrentes en schakel vandaag nog over op deze briljante moneymaker (127% rendement)!

Beste belegger,

Misschien was u zelf al tot de schokkende conclusie gekomen en heeft u inmiddels maatregelen getroffen. Mocht dat niet zo zijn…doe uzelf en uw portemonnee dan een plezier en let nu vooral heel goed op.

Het gaat om het volgende.

Uw geld verdampt waar u bij zit!

Dat klinkt wellicht bot, maar we gaan het niet mooier maken dan het is.

In december rapporteerde het CBS namelijk het hoogste Nederlandse inflatiecijfer in bijna 40 (!) jaar: 5,7%. Volgens de Europese rekenmethode was dit zelfs 6,4%. En afgelopen januari liep dit in Nederland zelfs nog eens verder op tot 7,6%!

Nu kunt u uw schouders ophalen over zulke statistieken. En denken…inflatie is van voorbijgaande aard. Toch is dat nog maar zeer de vraag.

Daarnaast is het probleem veel groter dan inflatie alleen. Uw geld wordt namelijk van twee kanten opgegeten!

Vergeet niet, dat uw spaarboekje inmiddels niets meer oplevert. Als uw spaartegoed meer dan 100.000 euro bedraagt, betaalt u bij uw bank zelfs geld voor dat surplus.

Maar het wordt nog veel gekker. Uit Duits onderzoek blijkt, dat banken zelfs al overwegen om die grens te verlagen naar 5.000 euro!

Oei…

Even voor uw beeld.

Elke 1.000 euro op uw spaarrekening is met de huidige inflatie (5,7%) en spaarrentes (0%) in het gunstigste geval nog maar 943 euro waard. Met negatieve rentes op kleinere spaartegoeden op de loer, is hier sprake van een groot probleem.

Hoe groot?

Om precies te zijn 57 miljard euro.

Tijdens de coronacrisis werd er in Nederland 22 miljard euro meer opgepot dan normaal. Tussen het voorjaar van 2020 en afgelopen zomer werd daardoor in totaal maar liefst 57 miljard euro op spaarrekeningen geparkeerd.

Die hele berg geld is aan het verdampen…

Tijd voor actie!

Interen? Geen sprake van: maak van elke 2.500 euro 5.685 euro!

U zet uw spaargeld maar het beste aan het werk. En snel ook!

Eigenlijk is het heel eenvoudig, om dat te doen en het kan zelfs vandaag nog (hoe, dat leest u verderop in dit verhaal).

U kunt met een beproefde optiestrategie elke 2.500 euro inleg omtoveren in 5.685 euro.

Dat is exact wat beleggers deden van juni 2020 tot en met december 2021. Door op de juiste momenten call- en putopties op de AEX te nemen, maakten ze 127% rendement!

Om eerlijk te zijn, deden die beleggers dat allemaal niet zelf. Ze laten het timen van de instapmomenten geheel over aan beurstechnologie. Het zijn algoritmes, die bepalen op welke momenten u long of short moet gaan.

Als de tijd rijp geacht wordt om positie in te nemen, krijgt u een automatisch bericht op uw telefoon en in uw mailbox. U hoeft dan alleen nog maar de order in te voeren op basis van de gegevens uit dat signaal.

Zo makkelijk werkt signaalbeleggen.

Beleggen via optie-posities is zo een fluitje van een cent. U hoeft de markt niet te volgen. Evenmin hoeft u een optie-expert te zijn. Alles wordt door de computer gedaan.

Hoewel alles…

U bent overal en altijd degene met de eindregie. U bepaalt of u orders invoert of niet.

Beleggers die alle signalen steeds hebben opgevolgd, verdienen 3.185 euro op elke 2.500 euro die ze investeren.

Dat wilt u toch ook?

Bestel uw Beurssignalen Optie Signalen abonnement nu!

12 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(12) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(12), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12)) | localize }} /m

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

Zo werkt beleggen via AEX-optiesignalen

Nadat u een signaal opvolgt en een order heeft ingevoerd, kunt u heerlijk achteroverleunen. U wacht in alle rust het moment af, waarop het algoritme het tijd vindt om winst te nemen. Dan krijgt u vanzelf een signaal, dat u in actie mag komen.

Zo gaat u van signaal naar signaal en in die tussentijd hoeft u zelf niets te doen. Alles gebeurt automatisch achter de schermen.

Kijkt u maar mee.

In het voorbeeld gaat u na een koopsignaal op een stand van 820 punten (groene pijl) long op de AEX. Een paar dagen later sluit u na een verkoopsignaal deze call op een AEX-stand van zo´n 828 punten (blauwe pijl).

Wat zich ondertussen achter de schermen afspeelt, is zeer interessant.

De AEX is met een krappe 1% gestegen, maar u pakt een vette 200 euro winst!

Ter vergelijking: u moet een mandje AEX-aandelen met een waarde van minimaal 20.000 euro hebben, om in zo’n korte periode 200 euro te kunnen verdienen met die ene procent stijging van de index.

In werkelijkheid heeft u met slechts 500 euro in positie gezeten. En toch 200 euro verdiend! U maakt met die kleine investering is korte tijd 40% rendement (200 euro winst op 500 euro investering).

Hiermee komen we op nog meer voordelen van signaalbeleggen.

U belegt automatisch met een hefboom, omdat u met AEX-opties handelt. In het voorbeeld ziet u, dat u zo 40x meer rendement haalt, dan met een mandje AEX-aandelen (AEX-mandje +1%, optiesignalen +40%).

Daarnaast zit u maar kort in positie. Dat varieert van enkele dagen tot soms eens een week. Daarna heeft u uw geld weer vrij voor de volgende positie. Maar met een AEX-mandje zit u met 20.000 euro vast in aandelen. Dat geld heeft u pas beschikbaar, als u al die aandelen verkoopt.

Daarentegen belegt u via optiesignalen in posities van ongeveer 500 euro.  Zo houdt u een heleboel cash over voor investeringen.

U hoeft er alleen voor te zorgen, dat u telkens voldoende saldo op uw effectenrekening heeft. Voor de optiesignalen hanteren we een bedrag van 2.500 euro. Daarmee voldoet u aan de margin vereisten van de toezichthouders.

Dat is goed nieuws, want u kunt dus al met een inleg van 2.500 euro meedoen met de optiesignalen!

Automatisch AEX-beleggen op uw moment en met hoeveel geld u zelf wilt

Ideaal!

U bepaalt zelf welke signalen u opvolgt en u kunt al beginnen met een laagdrempelige 2.500 euro.

Maar dat is nog lang niet alles.

Het is ook helemaal aan uzelf met hoeveel keer die inleg u meedoet. In uw account kunt u dat namelijk aangeven via de zogeheten multiplier. Als die op 1 staat, doet u met 1x de de waarde van de positie mee. Zet u die op 4, dan doet u dus met 4x die waarde mee.

Beleggers die met 10.000 euro meedoen zitten op vier maal de genoemde 3.185 euro winst = 12.740 euro. Zij maakten van 10.000 euro 22.740 euro!

U switcht heel gemakkelijk van 1x naar meer keren meedoen en weer terug. Dat doet u steeds met slechts 1 druk op de knop, geheel kosteloos en binnen enkele seconden is uw gewenste inleg actief.

Het enige wat u hoeft te doen, is zorgen dat er steeds voldoende saldo op uw effectenrekening staat.

Meteen beginnen met optiesignalen?

Dan geniet u meteen van deze geweldige voordelen.

  • Van elke 2.500 euro 5.685 euro maken (lees: 127% rendement).
  • Automatisch via opties beleggen in de AEX (op uw moment, met hoeveel geld u zelf wilt)
  • Dankzij de hefboom 40x meer rendement dan met een AEX-mandje.
  • Kennis van opties is niet nodig, want het algoritme is uw persoonlijke expert.
  • Posities zijn steeds slechts zo’n 500 euro groot.

Bovendien ligt er nog een bonus op u te wachten. Momenteel wordt een extra signaal uitvoerig getest: het S&P500 optiesignaal. Dat krijgt u er gratis bij, zodra het uit de startblokken mag.

Enfin, u doet zoals gezegd al met een inleg van 2.500 euro mee. En u heeft de keuze uit twee Optie Signalen abonnementen.

U krijgt 12 maanden Optie Signalen voor eenmalig 499 euro

Omgerekend is dat slechts 41,58 euro per maand.

U krijgt 24 maanden Optie Signalen voor eenmalig 699 euro

Omgerekend maandelijks amper 29,13 euro.

Met die 3.185 euro winst hebben beleggers 24 maanden abonnement alweer ruim 4,5x terugverdiend!

Zo wordt geld verdienen met opties u wel heel gemakkelijk gemaakt, nietwaar?

Bestel uw Beurssignalen Optie Signalen abonnement nu!

12 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(12) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(12), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12)) | localize }} /m

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

Met vriendelijke groet,

Team Beurssignalen