Moeiteloos 3.500 euro per maand bijverdienen op de beurs? Dat doe je zo!

Beste belegger,

Wie droomt er niet van? Iedere maand een extra loon verdienen, zonder omkijken. Nou, dat is vandaag gewoon realiteit hoor!

U doet het met de armen over elkaar via de nieuwste beurstechnologie. Door de Beurssignalen handelssystemen te koppelen aan uw beursrekening.

Wat het allermooiste is?

Gemiddeld behaalden deze systemen dit jaar 3.483,58 euro winst per maand!

Bestel uw Beurssignalen Combi Abonnement abonnement nu!

12 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(12) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(12), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12)) | localize }} /m

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

Lees hieronder snel verder hoe makkelijk dit gaat, en hoe u direct kan verdienen!

Het is geen geheim meer. Bijna alle effectenhandel gaat tegenwoordig via technologie. Van de aandelenhandel wordt 80% door computers gedaan. Bij de handel in futures ligt dat percentage zelfs al op 90%.

Bovendien handelen vier van de vijf grootste hedgefunds ter wereld vandaag de dag de volle 100% met automatische systemen.

Als we daarover nadenken, dan is dat eigenlijk ook niet meer dan logisch.

Handelen met computers heeft nou eenmaal veel voordelen. Het gaat sneller en accurater en is daardoor efficiënter en goedkoper, dan handel via mensen ooit zou kunnen zijn.

Maar het belangrijkste voordeel is toch wel: automatische handel schakelt de grootste vijand van beleggers uit.

Emotie!

Simpelweg, omdat hier geen mens aan te pas komt. Computers hebben nu eenmaal geen last van angst, als aandelenkoersen kelderen. Ook worden ze niet hebzuchtig, als beurzen omhoog vliegen.

Op die manier handelt u dus winstgevend onder alle marktomstandigheden.

Geen wonder dat de professionals massaal zijn overgestapt op autotrading.

Maar ook voor particuliere beleggers is autotrading de weg naar emotieloos handelen in effecten. Het goede nieuws: daar hoeft u echt geen peperdure systemen voor aan te schaffen.

Toch strijkt u elke maand 3.500 euro op.

100% automatisch!

Hoe dat kan?

Maak kennis met Beurssignalen.

Automatisch en emotieloos winstgevend beleggen voor particuliere beleggers

Duizenden particuliere beleggers voor u ontdekten in de afgelopen decennia de kracht van de Beurssignalen handelssystemen.

 • Volledig automatisch en emotieloos handelen op de beurs. Zonder dat u zelf iets hoeft te doen.
 • Geld verdienen ongeacht de marktomstandigheden. Zowel in stijgende als in dalende markten.
 • Handelssystemen die op basis van algoritmes uitsluitend voor u handelen om winst te maken (niet handelen om het handelen).

In 1997 begonnen wij als eerste Nederlandse partij met automatische effectenhandel. Sindsdien zijn onze abonnees winstgevend geweest, doordat ze voor zich lieten handelen met onze algoritmesignalen.

Bij autotrading draait alles namelijk om algoritmes.

Deze wiskundige modellen zijn zo geprogrammeerd, dat ze steevast en stoïcijns een protocol volgen. Meer dan die set regels volgen, kunnen ze niet.

Wel zo handig, want daardoor kunnen algoritmes zich niet laten afleiden door emoties, zoals mensen dat doorgaans doen. Hierdoor zijn ze winstgevend in zowel stijgende als dalende markten.

Algoritmes speuren 24/7 de markten af naar uitbraken (naar boven of beneden) en overdreven onderwaarderingen. Hoe vroeger uitbraken of onderwaarderingen gevonden worden, hoe meer winst gemaakt wordt.

Nu moet u weten, dat algoritmes een kei zijn in het ‘spot on’ timen van die momenten. Ze vinden feilloos de uitbraken naar boven en naar beneden. Niet één, of twee keer, maar telkens weer.

Hier pakt het algoritmesignaal op de Dow Jones zelfs 6.150 dollar met drie trades in slechts enkele uren!

Algoritmes vinden die uitbraken altijd sneller, dan beleggers dat lukt. Die zien soms het moment niet meteen, of gaan twijfelen.

Dus ruim voor de massa wakker is geworden, geven algoritmes al een signaal aan handelssystemen. Die nemen dan volautomatisch positie in: een long trade bij een stijging, of een short bij een daling.

Dit mechanisme werkt robuuster en accurater dan beleggers zelf ooit kunnen.

Algoritmes zorgen dat u automatisch winstgevend belegt (3.500 euro per maand!)

Met de Beurssignalen algoritme-signalen haalt u mooie winsten op zowel aandelen als hefboomproducten. Allemaal doordat de algoritmes uitbraken steeds weer perfect timen.

Of het nu met een long-trade van het Eurostoxx50-signaal is (900 euro winst in een week tijd)…

of met een short-trade van het DAX-signaal (2.675 euro winst in krap vijf dagen)…

Steevast vinden de signalen spot on de winstgevende uitbraken. Zo verdient u in 2021 elke maand 3.500 euro!

Bestel uw Beurssignalen Combi Abonnement abonnement nu!

12 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(12) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(12), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12)) | localize }} /m

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

De Beurssignalen succesformules uitgelegd

Bij Beurssignalen handelt u automatisch met vier soorten systemen. Elk met bewezen winstgevende algoritme-signalen. Het grootste verschil tussen de systemen is het risicoprofiel.

 • Met Aandelen Signalen handelt u in aandelen die op uitbreken staan op de Amerikaanse, Belgische en Nederlandse beurzen. Hierbij maakt u geen gebruik van een hefboom. Daardoor zal uw portefeuille over het algemeen minder fluctueren.

In 2021 werd zes keer een positie ingenomen op dit soort aandelen (dat komt neer op eens per maand handelen). Allemaal werden ze met winst gesloten en het rendement is gemiddeld 11%.

Zo’n positie loopt gemiddeld een maand en de investering is steeds ongeveer 1.000 euro. Daarmee verdient u dan telkens 110 euro.

 • Met Optie Signalen handelt u met een gematigde hefboom via call- en put-opties op de AEX.  De winsten worden groter, maar het mogelijke risico dus ook.

Dit jaar werd omgerekend drie keer per maand positie ingenomen en abonnees verdienden ongeveer 120 euro per trade. Het rendement op elke inleg van 2.500 euro ligt op een torenhoge 82%! 

 • Met Future Signalen handelt u met de grootste hefboom. U doet dat met futures op de AEX, CAC 40, Eurostoxx50, Dow Jones en Bund (Duitse 10-jaars obligaties). Door die grote hefboom kunnen er grote winsten worden behaald. Maar het risico is dus ook groter.

Met futures kunt u in een paar dagen tijd zomaar duizenden euro’s verdienen, zoals u ziet in de volgende grafiek (2.500 dollar met twee opeenvolgende Dow Jones trades).

De handelsfrequentie ligt bij deze futures ook veel hoger dan bij de andere pakketten: dagelijks een of meer trades is geen uitzondering.

 • Met Mini Future Signalen handelt u ook met de grootste hefboom. U doet dat met mini futures op de DAX, EUR/USD, JPY/USD en met de BOBL-future (handelen op de Duitse rente met middellange looptijd).

Omdat gebruik gemaakt wordt van mini futures zijn de uitslagen kleiner dan bij Future Signalen. U doet namelijk per positie met kleinere bedragen mee dan bij Future Signalen.

U ziet het: hoe hoger het risicoprofiel, hoe hoger ook de bedragen die u kunt verdienen.

Maar, voorop staat: we handelen uitsluitend om winst voor u te maken. We handelen niet om te handelen.

Alles staat daarbij in het teken van uw gemak.

Het ultieme beleggersgemak: automatisch en emotieloos handelen met algoritmes

Automatisch voor u laten handelen met algoritmes geeft u het ultieme beleggersgemak.

 • U heeft nul stress en hoeft helemaal niets zelf te doen.
 • Algoritmes doen volautomatisch het werk voor u.
 • U bent dag en nacht automatisch in de markt, of u nu werkt, sport of slaapt.

Dit kan allemaal doordat we een 1-op-1 koppeling kunnen maken tussen ons handelssysteem en uw broker-rekening. Op basis van algoritme-signalen worden trades dan direct uitgevoerd op uw rekening.

Zodra u gekoppeld bent aan ons systeem is het lekker achterover leunen.

Alles gaat voortaan vanzelf.

Toch bent u altijd en overal op de hoogte, want u ontvangt van elke trade een Telegram-alert op uw mobiel.

Zo ziet dat er uit.

Autotrading = alles automatisch laten gaan en toch altijd de eindregie hebben

Weet u wat het mooie van deze opzet is? U laat trades uitvoeren op uw eigen rekening. Op die rekening gebeurt dus alles. Uw geld staat daar ook op.

Beurssignalen kan niet aan uw rekening of geld komen. Beurssignalen kan alleen trades automatisch voor u uitvoeren op uw rekening.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw rekening, of geld. Alles is en blijft altijd van u. Bovendien kunt u altijd en wanneer u maar wilt bij uw rekening en uw geld.

In totaal kunt u met elf algoritmesignalen tegelijk laten handelen. Hoewel alles dan automatisch gaat, heeft u altijd de eindregie.

U bepaalt welke signalen u aan of uit zet. Dat doet u met slechts 1 simpele druk op de knop.

Een geruststellende gedachte nietwaar? Ja, alles staat in het teken van uw gemak!

Automatisch en emotieloos handelen met algoritme-signalen is dus exclusief comfort. Zonder haken of ogen. Daar kunt u vandaag ook nog eens heel gemakkelijk en laagdrempelig mee beginnen.

De Beurssignalen Combi: zorgeloos 3.500 euro per maand bijverdienen onder alle marktomstandigheden

Zoals gezegd handelen we met vier soorten systemen. Met elk daarvan kunt u al met de volgende startkapitalen* meedoen.

 • Aandelen Signalen: 5.000 euro.
 • Optie Signalen: 2.500 euro.
 • Future Signalen: 10.000 euro.
 • Mini Future Signalen: 5.000 euro.

Maar de grootste winst haalt u door met alle systemen tegelijk te handelen.

Alle pakketten samen vormen het Combi Pakket.

Onze abonnees staan daarmee in 2021 op in totaal 24.385,08 euro winst.

Omgerekend krijgen deze abonnees maandelijks 3.483,58 euro op hun rekeningen bijgeschreven!

Dat wilt u ook.

En…

Dat kunt u ook heel gemakkelijk regelen.

Daarmee haalt u niet alleen de grootste winst, maar word uw belegde geld ook nog eens mooi gespreid.

Bovendien komt het Combi-pakket met een heleboel extra voordelen:

U krijgt dit allemaal 2 jaar lang voor slechts 1.499 euro.

Dat is MINDER dan een halve maandopbrengst!

Maar dat is nog niet alles.

Eenmaal abonnee worden handelssignalen 100% automatisch real time voor u uitgevoerd op uw eigen effectenrekening. Wij kunnen namelijk uw broker-rekening rechtstreeks aan onze handelssystemen koppelen.

Wilt u toch zelf iets doen? Dat kan ook.

Bij het instellen van uw account kunt u dat aangeven. Dan voert u trades op basis van de alerts die u krijgt zelf uit. Ook kunt u de signalen alleen via de mail laten binnenkomen en ze handmatig uitvoeren.

Het makkelijkste en snelste is uiteraard om het voor u te laten doen.

Abonneren op de Beurssignalen Combi is trouwens een piece of cake. U voert een paar persoonsgegevens in, kiest uw betaalwijze en klaar is Kees!

Vervolgens volgt u relaxt alle algoritme-actie via uw device. En met de bewezen Combi-trackrecord (3.500 euro per maand bijverdienen) heeft u uw abonnementsgeld in geen tijd alweer terugverdiend.

Naast een abonnement voor 24 maanden kunt u ook kiezen voor 12 maanden abonnement.

Dat is helemaal aan u.

Voor slechts 999 euro krijgt u 12 maanden autotrading.

In iets meer dan een week heeft u uw abonnementskost er alweer uit!

Voor 1.499 euro krijgt u 24 maanden autotrading.

Binnen twee weken heeft u deze eenmalige investering alweer terugverdiend!

Bestel uw Beurssignalen Combi Abonnement abonnement nu!

12 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(12) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(12), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 12)) | localize }} /m

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

Met vriendelijke groeten,

Team Beurssignalen

*Naar aanleiding van de hogere volatiliteit verandert het minimale startkapitaal soms door de eisen van de broker. Stuur ons een email voor meer informatie over de laatste stand: info@beurssignalen.com.