Zorgeloos 1.300 euro per maand bijverdienen op de beurs? Dat doe je zo!

Beste belegger,

Wie droomt er niet van? Iedere maand een extra loon verdienen, zonder omkijken. Toch is het vandaag de realiteit. Aan de hand van de nieuwste beurstechnologie.

Door de Beurssignalen handelssystemen te koppelen aan uw beursrekening. En het beste? Gemiddeld behaalden deze systemen 1.300 euro winst per maand!

Bestel uw Beurssignalen Combi Abonnement abonnement nu!

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

Lees hieronder snel verder hoe makkelijk dit gaat, en hoe u direct kan verdienen!

Het is geen geheim meer. Bijna alle effectenhandel gaat tegenwoordig via technologie. Van de aandelenhandel wordt 80% door computers gedaan. Bij de handel in futures ligt dat percentage zelfs al op 90%.

Bovendien handelen vier van de vijf grootste hedgefunds ter wereld vandaag de dag de volle 100% met automatische systemen.

Als we daarover nadenken, dan is dat eigenlijk ook niet meer dan logisch.

Handelen met computers heeft nou eenmaal veel voordelen. Het gaat sneller en accurater en is daardoor efficiënter en goedkoper, dan handel via mensen ooit zou kunnen zijn.

Maar het belangrijkste voordeel is toch wel: automatische handel schakelt de grootste vijand van beleggers uit.

Emotie!

Simpelweg, omdat hier geen mens aan te pas komt. Computers hebben nu eenmaal geen last van angst, als aandelenkoersen kelderen. Ook worden ze niet hebzuchtig, als beurzen omhoog vliegen.

Op die manier kan er dus winstgevend gehandeld worden onder alle marktomstandigheden.

Geen wonder dat de professionals massaal zijn overgestapt op autotrading.

Maar ook voor particuliere beleggers is autotrading de weg naar emotieloos handelen in effecten. Het goede nieuws: daar hoeft u echt geen peperdure systemen voor aan te schaffen.

Maak kennis met Beurssignalen.

Automatisch en emotieloos winstgevend beleggen voor particuliere beleggers

Duizenden particuliere beleggers voor u ontdekten in de afgelopen decennia de kracht van de Beurssignalen handelssystemen.

 • Volledig automatisch en emotieloos handelen op de beurs. Zonder dat u zelf iets hoeft te doen.
 • Geld verdienen ongeacht de marktomstandigheden. Zowel in stijgende als in dalende markten.
 • Handelssystemen die op basis van algoritmes uitsluitend voor u handelen om winst te maken (niet handelen om het handelen).

In 1997 begonnen wij als eerste Nederlandse partij met automatische effectenhandel. Sindsdien zijn onze abonnees winstgevend geweest, doordat ze voor zich lieten handelen met onze algoritmesignalen.

Bij autotrading draait alles namelijk om algoritmes.

Deze wiskundige modellen zijn zo geprogrammeerd, dat ze steevast en stoïcijns een protocol volgen. Meer dan die set regels volgen, kunnen ze niet.

Wel zo handig, want daardoor kunnen algoritmes zich niet laten afleiden door emoties, zoals mensen dat doorgaans doen. Hierdoor zijn ze winstgevend in zowel stijgende als dalende markten.

Algoritmes speuren 24/7 de markten af naar uitbraken (naar boven of beneden) en overdreven onderwaarderingen. Hoe vroeger uitbraken of onderwaarderingen gevonden worden, hoe meer winst gemaakt wordt.

Nu moet u weten, dat algoritmes een kei zijn in het ‘spot on’ timen van die momenten. Ze vinden feilloos de uitbraken naar boven en naar beneden. Niet één, of twee keer, maar telkens weer.

En altijd sneller, dan beleggers dat lukt. Die zien soms het moment niet meteen, of gaan twijfelen.

Dus ruim voor de massa wakker is geworden, geven algoritmes al een signaal aan handelssystemen. Die nemen dan volautomatisch positie in: een long trade bij een stijging, of een short bij een daling.

Dit mechanisme werkt robuuster en accurater dan beleggers zelf ooit kunnen.

Algoritmes zorgen voor winstgevende trades tot wel 2.000 euro

Met de Beurssignalen algoritme-signalen halen beleggers mooie winsten op zowel aandelen als hefboomproducten. Allemaal doordat de algoritmes uitbraken steeds weer perfect timen.

Of het nu met aandelen is (153 euro winst in 2 weken met een Brunel-trade),

met opties & turbo’s (450 euro winst in 2 dagen tijd met een Fugro-turbotrade),

of met futures (1.400 euro winst binnen vier dagen met drie CAC 40-trades. Met een AEX-trade werd zelfs 2.000 euro in 5 dagen verdiend).

Het verschil in winstgrootte komt door de hefboomwerking. Op aandelen is die er niet, op opties en turbo’s gematigd en op futures is die enorm.

Bestel uw Beurssignalen Combi Abonnement abonnement nu!

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

De Beurssignalen succesformules uitgelegd

Bij Beurssignalen handelt u met vier soorten systemen. Elk met bewezen winstgevende algoritme-signalen. Het grootste verschil tussen de systemen is het risicoprofiel.

 • Met Aandelen Research handelt u in aandelen op de Amerikaanse, Belgische en Nederlandse beurzen. Hierbij maakt u geen gebruik van een hefboom. Daardoor zal uw portefeuille over het algemeen minder fluctueren.

In 2018 en 2019 werden gemiddeld 90 van de 100 trades met winst gesloten. Gemiddeld werd er eens per maand gehandeld en per trade werd zo’n 100 euro verdiend.

 • Met Optie & Turbo Strategie handelt u met een gematigde hefboom via opties en turbo’s in ondergewaardeerde aandelen. Tevens handelt u daarmee in grondstoffen en edelmetalen (bijv. goud). De winsten worden groter, maar het mogelijke risico dus ook.

Sinds de zomer van 2019 was 86% van de trades winstgevend. Abonnees verdienden per trade ongeveer 250 euro. Per maand werd ongeveer 1 keer een trade gemaakt.

 • Met Future Strategie handelt u met de grootste hefboom. U doet dat met futures op de AEX, Euro Bund, CAC 40, Eurostoxx 50 en Dow Jones. Door die grote hefboom kunnen er grote winsten worden behaald. Maar het risico is dus ook wat groter.

Met futures kunt u in een paar dagen tijd zomaar ruim 1.000 euro of meer verdienen, zoals u zag met de CAC- en AEX-trades. De handelsfrequentie ligt ook veel hoger dan bij de andere pakketten: dagelijks een of meer trades is geen uitzondering.

 • Met Mini Future Strategie handelt u ook met de grootste hefboom. U doet dat met mini futures op de DAX, EUR/USD, JPY/USD en met de BOBL-future (handelen op de Duitse rente met middellange looptijd).

Omdat gebruik gemaakt wordt van mini futures zijn de uitslagen kleiner dan bij Future Strategie. U doet namelijk per positie met kleinere bedragen mee dan bij Future Strategie.

U ziet het: hoe hoger het risicoprofiel, hoe hoger ook de bedragen die u kunt verdienen. En hoe vaker er gehandeld wordt.

Maar, voorop staat: we handelen uitsluitend om winst voor u te maken. We handelen niet om te handelen.

Alles staat daarbij in het teken van uw gemak.

Het ultieme beleggersgemak: automatisch en emotieloos handelen met algoritmes

Automatisch voor u laten handelen met algoritmes geeft u het ultieme beleggersgemak. U heeft nul stress en hoeft helemaal niets zelf te doen. Algoritmes doen volautomatisch het werk voor u.

Dat kan doordat we een 1-op-1 koppeling maken tussen ons handelssysteem en uw broker-rekening. Op basis van algoritme-signalen worden trades dan direct uitgevoerd op uw rekening.

Zodra u gekoppeld bent aan ons systeem is het lekker achterover leunen. U volgt comfortabel de verrichtingen via uw persoonlijke Beurssignalen-pagina. Daar ziet u zowel alle openstaande als gesloten posities.

Bovendien ontvangt u van alle trades een alert via whatsapp.

Weet u wat het mooie van deze opzet is? U laat trades uitvoeren op uw eigen rekening. Op die rekening gebeurt dus alles. Uw geld staat daar ook op.

Beurssignalen kan niet aan uw rekening of geld komen. Beurssignalen kan alleen trades automatisch voor u uitvoeren op uw rekening.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw rekening, of geld. Alles is en blijft altijd van u. Bovendien kunt u altijd en wanneer u maar wilt bij uw rekening en uw geld.

Automatisch en emotieloos handelen met algoritme-signalen is dus echt puur gemak. Zonder haken of ogen. Daar kunt u vandaag ook nog eens heel gemakkelijk en laagdrempelig mee beginnen.

De Beurssignalen Combi: zorgeloos 1.300 euro per maand bijverdienen onder alle marktomstandigheden

Zoals gezegd handelen we met vier soorten systemen. Met elk daarvan kunt u al met de volgende startkapitalen meedoen.

 • Aandelen Research: 5.000 euro.
 • Optie & Turbo Strategie: 2.500 euro.
 • Future Strategie: 10.000 euro.
 • Mini Future Strategie: 2.500 euro*.

Maar de grootste winst haalt u door met alle systemen tegelijk te handelen.

Onze abonnees verdienden in 2019 (van zomer t/m einde jaar) zo in totaal 7.900 euro.

Omgerekend schreven deze abonnees maandelijks ruim 1.300 euro bij op hun rekening!

Daarmee haalt u niet alleen de grootste winst, maar word uw belegde geld ook nog eens mooi gespreid.

Bovendien komt het Combi-pakket met een boel andere voordelen:

 • Wereldwijd handelen met state-of-the-art systemen in aandelen en hefboomproducten.
 • Relaxt achterover leunen, terwijl handelssystemen 100% automatisch het werk voor u doen.
 • Geld verdienen in zowel stijgende als dalende markten (Combi: 7.900 euro winst in 6 maanden!).
 • Handelssystemen die uitsluitend voor u handelen om winst te maken.
 • Algoritmes die telkens weer de uitbraken feilloos timen.
 • Elk moment alle open en gesloten posities en resultaten inzien op uw eigen Beurssignalen-pagina.

U krijgt dit allemaal 2 jaar lang voor 3.200 euro.

Dat is MINDER dan drie gemiddelde maand opbrengsten. En dat is nog niet alles.

Eenmaal abonnee worden handelssignalen 100% automatisch realtime voor u uitgevoerd op uw eigen effectenrekening. Wij koppelen namelijk uw broker-rekening rechtstreeks aan onze handelssystemen.

Wilt u toch zelf iets doen? Dat kan ook.

Bij het instellen van uw account kunt u dat aangeven. Dan voert u trades op basis van die alerts zelf uit. Ook kunt u de signalen alleen via de mail laten binnenkomen en ze handmatig uitvoeren.

Het makkelijkste en snelste is uiteraard om het voor u te laten doen.

Abonneren op de Beurssignalen Combi is trouwens een piece of cake. U voert een paar persoonsgegevens in, kiest uw betaalwijze en klaar is Kees!

Vervolgens kunt u relaxt alle algoritme-actie via Whatsapp volgen. En met de bewezen Combi-trackrecord (1.300 euro per maand bijverdienen) heeft u uw abonnementsgeld zo weer terugverdiend.

Bestel uw Beurssignalen Combi Abonnement abonnement nu!

24 Maanden

{{ combiFullPriceByPeriod(24) | localize }} {{ getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24) | localize }} /m Bespaar {{ getAbsoluteDiscountValue(combiFullPriceByPeriod(24), getProductPriceByPeriod(selectedProducts[0], 24)) | localize }} /m
Kosten abonnement:

{{ getPrice | localize }}

Met vriendelijke groeten,

Team Beurssignalen

*Naar aanleiding van de hogere volatiliteit verandert het minimale startkapitaal soms door de eisen van de broker. Stuur ons een email voor meer informatie over de laatste stand: [email protected]