AEX Systeem {{ title }}

Ook in 1998 was het start kapitaal op 2 Januari 20.000 Euro, zoals gebruikelijk bij ons, het was een leuk en bewegelijk jaar, eigenlijk waren dit de gouden jaren, immers alls wat je kocht, stond een week later op winst, het bleef maar omhoog gaan in dit jaar, voor ons dus weer ideaal om te handelen. Met onze modelportefeuille hebben wij dus een startkapitaal van 20.000 Euro, maar we handelen niet alleen in de opties, maar ook regelmatig wordt er een Aex future aan- of verkocht. Deze staan ook netjes in ons optie-overzicht en als U in het overzicht klikt op het woord FTI, dan ziet U een keurig overzicht van alle Aex future transacties. Het start kapitaal met de AEX Future was in 1998 40.000 euro, dat was nodig i.v.m met de margin (borg) voor de AEX Future, de margin was toen rond de 7500 euro per future, soms hebben wij er dus wel 5 tegelijke tijd gehandeld, vandaar het zeer mooie resultaat. Hieronder hebben we even gespecificeerd wat de optie en futures apart behaald hebben.

Het bruto resultaat van de Opties is in 1998 + 121.612 Euro (+612%)

Het bruto resultaat van de AEX Future is in 1998 + 120.614 Euro (+301%)

De strategieën die wij toe passen zal al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Opties, en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per fonds zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben.

Datum Fonds Aantal Call / Put Serie Ink. Prijs Verk. Datum Verk. Prijs Winst / Verlies
{{ item.date | formatDate }} {{ item.fund }} {{ item.amount }} {{ item.position }} {{ item.series }} {{ item.buy_price }} {{ item.selling_date }} {{ item.selling_price }} {{ item.profit_loss }}
Totaal winst/verlies deze maand {{ total }},00