Aandelen Research {{ title }}

Resultaat Aandelen Research

 

De strategie die wij voeren met onze aandelen research is in principe heel simpel. Onze modelportefeuille heeft een startkapitaal van 45.000 Euro en de handelssignalen die U hieronder ziet, U kunt klikken op toon details, hebben betrekking op deze modelportefeuille.

Wij proberen door middel van onze handelsexpertise en de mechanische handelssytemen die fondsen eruit te filteren waarvan wij denken dat ze de komende tijd de markten zullen gaan outperformen. De posities die wij hebben, worden redelijk snel weer gesloten en we hebben dus een vrij grote omloopsnelheid in de portefeuille. Ten opzichte van de optie- en future portefeuille zijn de fluctuaties veel minder heftig, omdat je de aandelen in principe gewoon altijd vast kan houden, ten opzichte van opties, die natuurlijk altijd een bepaalde looptijd hebben.

Het bruto resultaat van de Aandelen is vanaf 02-01-2007 tot 30-11-2007 + 4364.00 Euro (+11%)

 

Openstaande posities worden pas weer gegeven als ze gesloten zijn. Het resultaat wordt met een vertraging van maximaal 14 dagen bijgewerkt, uiteraard kunnen de leden de actuele signalen bekijken in de database met hun username en pincode.

Datum Fonds Aantal Call / Put Serie Ink. Prijs Verk. Datum Verk. Prijs Winst / Verlies
{{ item.date | formatDate }} {{ item.fund }} {{ item.amount }} {{ item.position }} {{ item.series }} {{ item.buy_price }} {{ item.selling_date }} {{ item.selling_price }} {{ item.profit_loss }}
Totaal winst/verlies deze maand {{ total }},00