Turbo 10 Systeem {{ title }}

Resultaat 2015

 

Op 2 Januari zijn we weer van start met een startkapitaal van 10.000 Euro. Als we de meningen van alle partijen en analisten mogen geloven, belooft ook 2015 een behoorlijk bewegelijk jaar te worden. Door de mooie bewegingen is het voor u misschien wel het juiste moment om een nieuwe dimensie aan uw handelsactiviteiten toe te voegen: Turbos. Voor de winstmogelijkheden van Turbos maakt het touwens niet uit hoe de markt beweegt, als de markt maar beweegt en aan beweging is er zeker geen gebrek…

Het bruto resultaat van Turbotrends is vanaf 1 Januari tot 31-12-2015 -2.158 Euro (-22%)*

Het resultaat wordt met een vertraging van maximaal 14 dagen bijgewerkt, uiteraard kunnen de leden de actuele signalen bekijken in de handelsdatabase met hun username en pincode. Lees ook Rendement en Risico aandachtig door, om te kijken welke strategie wel, of niet bij u past.
*Abonnements fee niet in begrepen (1600 euro per 9mnd voor alle signalen) Resultaat is bruto en berekend op een startkapitaal van 10.000 euro. De grafiek is gebaseerd op 15.000 euro.

De strategieen die wij toepassen zijn al jaren hetzelfde en slaan enorm aan bij de klanten, Klik op Turbo`s en u kunt alles per transactie rustig bekijken. Ook kunt u per Turbo zien, als u daarop klikt, hoe onze signalen gepresteerd hebben in de bijbehorende periode. Uit de grafiek kunt U tevens het resultaat aflezen.

Datum Fonds Aantal Call / Put Serie Ink. Prijs Verk. Datum Verk. Prijs Winst / Verlies
{{ item.date | formatDate }} {{ item.fund }} {{ item.amount }} {{ item.position }} {{ item.series }} {{ item.buy_price }} {{ item.selling_date }} {{ item.selling_price }} {{ item.profit_loss }}
Totaal winst/verlies deze maand {{ total }},00