Turbotrends Factor 5 {{ title }}

Turbotrends Factor 5
Factors zijn een nieuwe generatie hefboomproducten. Zij bieden een dagelijks vast hefboomeffect, hebben geen stop loss-niveau en hebben een onbeperkte looptijd. Factors vermenigvuldigen de performance van de onderliggende waarde bij een stijging maar ook bij een daling. 
 
Factor 5 is een abonnement dat gebruikt maakt van een software programma (Algoritme) voor het handelen in Factors. Het doel is vermogensgroei op korte termijn door gebruik te maken van korte termijn bewegingen. Het programma is gemaakt voor en door professionele handelaren, mensen die moeten leven van koerswinst! 
 
Het Factor 5 abonnement dat zich niet alleen richt op de AEX, maar ook op de bewegingen in de Euro/Dollar, Olie en de vijf hoofdfondsen in de AEX. Het grote voordeel hiervan is de wisselwerking, algemeen bekend is dat het goud stijgt in onzekere tijden en dat de aandelen dan juist dalen, en visa versa. Door gebruik te maken van spreiding van verschillende markten, geeft dit het rendement een grotere stabiliteit.
Datum Fonds Aantal Call / Put Serie Ink. Prijs Verk. Datum Verk. Prijs Winst / Verlies
{{ item.date | formatDate }} {{ item.fund }} {{ item.amount }} {{ item.position }} {{ item.series }} {{ item.buy_price }} {{ item.selling_date }} {{ item.selling_price }} {{ item.profit_loss }}
Totaal winst/verlies deze maand {{ total }},00