CaC Systeem {{ title }}

Cac Systeem

De CAC Quarante is de aandelen index van de 40 belangrijkste bedrijven die genoteerd zijn aan de Franse beurs en wordt door vele professionele partijen gevolgd. Immers, Frankrijk is een van de grotere economieen in de Eurozone en de CAC laat prachtige bewegingen zien. Onze algoritme computer blijft dagelijks vooruitkijken naar mooie in- en uitstapmomenten op de index.

Zonder enige vorm van emotie neemt onze computer voor U de beleggingsbeslissingen en het systeem heeft een prachtig trackrecord en handelt maar een aantal keren per week. Het rendement is zeer stabiel en ook in deze hectische beursperiodes is het van belang dat U zonder enige vorm van emotie de computer haar werk laat doen en dat komt het rendement zeker ten goede. Het startkapitaal in de grafiek is 10.000 euro, dus 100 procent is 10.000 euro winst!

Datum Fonds Aantal Call / Put Serie Ink. Prijs Verk. Datum Verk. Prijs Winst / Verlies
{{ item.date | formatDate }} {{ item.fund }} {{ item.amount }} {{ item.position }} {{ item.series }} {{ item.buy_price }} {{ item.selling_date }} {{ item.selling_price }} {{ item.profit_loss }}
Totaal winst/verlies deze maand {{ total }},00