AEX breekt uit, nu op naar 473? om 12 uur een online seminar de week forcast

Geplaatst op 05 september 2016
team-beursfoon

Goedemorgen, de AEX staat op 465.02, een winst van 0.32% en de andere Europese Beurzen gaan positief van start. Wall Street sloot hoger in aan loop naar een lang weekend daar. De Dow sloot 0.39% hoger en de Nasdaq sloot 0.43% hoger.

De Amerikaanse beurzen zijn vandaag gesloten vanwege de viering van Labor Day. Veel beleggers kijken deze week uit naar de vergadering van de Europese Centrale Bank. In Azië zien we hogere koersen, de Nikkei sluit 0.66% hoger en de Heng Seng wint 1.6%.

De voorzitter Haruhiko Kuroda van de Bank of Japan gaf aan geen voorstander te zijn van monetaire inperking. De euro noteerde maandag licht hoger. De AEX heeft weerstand op 468 en 473 en heeft nu weer steun op 463. Wij hebben flink wat posities binnen en pakken nu winst op de positie op ArcelorMittal die 3% hoger staat. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo

In japan blijft men met geld strooien en de AEX breekt door de weerstand op 458? wat gaat de ECB doen deze week? wij gaan het met u bespreken om 12 uur tijdens ons online seminar de week focast ism met de Commerzbank. Meld u hier gratis aan en zet een vinkje achter 5 september en klik op registeren.

UPDATE 11:30

Goedemorgen, de AEX staat op 464.58 en dat is een winst van 0.23% en ook de rest van Europa doet het rustig aan. De londonse FTSE staat wel iets lager nu, 0.04%. De olie fondsen weg daar zwaar en we wachten op nieuws, immers de Olie werd maandagochtend flink duurder vanwege het nieuws dat de Saoedische minister van Energie aan het eind van de ochtend een belangrijke aankondiging zal doen. Een vat Brent Oil staat 4,0% hoger. Vrijdag stegen de olieprijzen al nadat de Russische president Vladimir Poetin grote olieproducenten opriep om hun productie te beperken. De AEX heeft steun op 463 en weerstand op 466 en 468 en we zijn op weg naar ons koersdoel van 473 punten is ons idee. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo

UPDATE 15:00

Goedemiddag, de AEX staat nu op 464.85 en dat is een winst van 0.27% en ook de rest van Europa blijft dicht bij huis. Wall Street houdt de deuren gesloten ivm met Laborday. Saoedi-Arabië en Rusland gaan samenwerken om de oliemarkt te stabiliseren. Dit maakten de ministers van Energie van beide landen vandaag bekend. 

De ministers committeerden zich maandag niet aan een eventuele productiebevriezing. De Brent reageert erg positief en staat 3% hoger. Wij hebben recent calls gekocht op ArcelorMittal en hebben deze vanmorgen verzilverd en wachten nu verder af. Ook de turbo long Heineken is gesloten en we wachten weer op een nieuwe kans.

De AEX heeft steun op 463 en weerstand op 466 en bij een evt dip naar 460 a 459 gaan wij ook calls op de AEX kopen. Iets anders, wij blijven groeien en groeien en zijn op zoek naar een extra medewerker. Heb je een sterke affiniteit met de financiële markten? Kan je goed met klanten omgaan? Ben je goed in het bewerken van internetsites, Facebook, twitter & e-mails? En woon je in de omg Amsterdam, dan ontvangen wij graag jouw CV op John@beursfoon.nl

UPDATE 18:00

Goedemiddag, de AEX is gesloten op 464.24, een winst van 0.14% en ook van Europa deed het rustig aan. Wall Street is gesloten ivm met Labor day en Europa moest het op eigen kracht doen vandaag. De Europese Centrale Bank heeft afgelopen week voor 11,1 miljard euro aan staatsobligaties opgekocht, Door de aankopen steeg de teller op weekbasis met 11,1 miljard euro van 990,8 miljard naar 1.001,9 miljard euro. Deze week staat er een ECB meeting op de agenda en wij verwachten niet dat daar iets gaat gebeuren. De AEX blijft heel netjes boven de 458 en dat is zeer positief voor het technische plaatje en wij verwachten dan ook hogere koersen. We hebben vandaag winst genomen op de Calls ArcelorMittal en de Turbo long Heineken. Fijne avond.

Krijg je toegang tot meerdere winstgevende algoritmes met een bewezen trackrecord!

Start vandaag nog met handelen op basis van algoritmes. 24 maanden voor slechts €1000,-

Abonneren