AEX heeft weerstand op 432 en 435, daar weer even opletten! Chat mee om 12 uur

Geplaatst op 07 april 2016
team-beursfoon

Goedemorgen, de AEX staat nu op 432.53, een winst van 0.35% en ook de rest van Europa gaat iets hoger van start. De Olie prijs trekt weer fors aan, en ook Wall Street deed prima zaken. De Dow sloot 0.64% hoger en de Nasdaq won zelfs 1.59%, nadat de notulen van de laatste FED vergadering de eerdere woorden van Yellen bevestigden, dat men geen haast lijk te hebben met het verhogen van de rente. De Aziatische markten noteerden donderdag licht hoger. In Tokio werden aandelen opgepakt die recent onder druk stonden. De euro bleef standvastig ten opzichte van de dollar. De AEX heeft nu weerstand op 432 en 435 en steun op 428. U zou naar calls kunnen kijken, met een stop loss op 428. Het Eurostoxx systeem blijft het zeer goed doen, het rendement stond al op 27% en daar kwam gisteren in een trade 850 euro winst bij. Vele klanten verhogen hun aantal contacten en zijn zeer te spreken over dit systeem. Wilt u ook meedoen, stuur ons even een e-mail op info@beursfoon.nl en wij gaan het regelen.

UPDATE 11:45

De Aex index noteert nu op 430.44, een verlies van 0.57 punten of 0.13%. De Europese aandelenbeurzen vonden de weg omhoog na een vlakke opening en testen nu weer wat steun. De toonaangevende indices in Frankfurt, Londen en Parijs dalen tot 0,4 procent. Kabelaar Altice gaat aan kop in de AEX met een winst van 2,5 procent. Het bedrijf maakte bekend dat zijn telecomdochter SFR een obligatielening van bijna 5,2 miljard dollar heeft geplaatst. Dat geld wordt gebruikt om aan een aantal financiële verplichtingen te voldoen. Chipmachinefabrikant ASML is ook bovenin te vinden met een plus van 0,9 procent.

In de MidKap prijkt Delta Lloyd bovenaan. De financieel dienstverlener droeg twee kandidaat-commissarissen voor, die het concern wil benoemen op de komende aandeelhoudersvergadering. De op de lokale markt verhandelde navigatiedienstverlener AND International schiet 3,7 procent omhoog na de bekendmaking van een licentie-overeenkomst met CycloMedia. Door de deal verbeteren de groeiperspectieven voor AND in de autobranche. Om 12 uur start de chat, stel al uw vragen en wij zitten klaar voor u, meld u hier aan en chat mee.

UPDATE 15:15

Goedemiddag, de Aex index noteert nu op 431.18, een winst van 0.17 punten of 0.04%. Wall Street maakt zich op voor een lagere opening. De futures indiceren een daling van 0,5 procent. De macro-economische kalender is vandaag magertjes, met alleen de wekelijkse steunaanvragen voorbeurs en het consumentenkrediet over februari vanavond tijdens de Amerikaanse handel. De wekelijkse aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in de Verenigde Staten bleken een uur voor opening met 9.000 te zijn gedaald tot 267.000 stuks. Verder verschijnt een aantal prominenten van de Federal Reserve ten tonele. Esther George van de Kansas City Fed geeft in New York een toespraak over de economie. 

Janet Yellen van de Fed zal vanavond laat in New York deelnemen aan een paneldiscussie met oud-voorzitters van de centrale bank, onder wie Alan Greenspan en Ben Bernanke. De notulen van de Amerikaanse centrale bank bevatten weinig verrassingen ten opzichte van wat Yellen vorige week al verklaarde. In het algemeen lijkt het Federal Open Market Committee terughoudend te zijn om de rente in april al te verhogen. De Aex blijft nog steeds in de zone 428-432 manoevreren en op zich is dat een goed teken. We geloven dan ook nog steeds in hogere koersen en sloten onze calls op 0900-5151666 met een leuke winst, tot zo. 

UPDATE 18:00

Goedenavond, de Aex index is zojuist afgesloten op 428.73, een verlies van 2.28 punten of 0.53%. De Europese aandelenbeurzen stonden in een rustige sessie overwegend in de min. Beleggers moeten het doen met een bescheiden hoeveelheid bedrijfsnieuws en een nagenoeg lege macro-economische agenda. Ook de notulen van de jongste ECB-vergadering gaven de handel nauwelijks een impuls. De toonaangevende indices in Londen, Frankfurt en Parijs daalden tot en met 1 procent. ING, Gemalto en Akzo stonden bij de verliezers met minnen tot en met twee procent. Daimler wist in Frankfurt de aandacht op zich gericht. Het aandeel van de automaker verloor 5 procent nadat het verhandeld werd zonder de aantrekkingskracht van dividenduitkeringen. 

In Londen wisten de meeste mijnbouwers winsten te boeken. BHP Billiton won 0,4 procent en Rio Tinto steeg 0,7 procent. Warenhuisketen Marks & Spencer publiceerde kwartaalcijfers en noteerde 2,5 procent hoger. De Aex bewoog overwegend in de 428-432 zone en voor de langere termijn geloven we nog steeds in hogere koersen zolang we boven de 418 punten blijven, zoals U in onze chat kunt nalezen. We hebben de calls op tijd gesloten, want we stonden ook al een aantal keer dichtbij de 428 en daaronder kunnen we dus door naar 418 niveaus mogelijk, fijne avond. 

Krijg je toegang tot meerdere winstgevende algoritmes met een bewezen trackrecord!

Start vandaag nog met handelen op basis van algoritmes. 24 maanden voor slechts €1000,-

Abonneren