Koopkansen! Zitten we in een bull, of bearmarket? vanavond om 20.00 uur het antwoord.

Geplaatst op 09 februari 2016
team-beursfoon

Goedemorgen, de AEX staat nu op 397.91 en dat is een min van 0.67% en ook de rest van Europa gaat rustig van start, maar valt al snel weer terug in de rode cijfers. Wall Street ging ook fors lager, maar kon aan het einde van de sessie wel iets herstellen. De Dow verloor 1.10% en de Nasdaq verloor zelfs 1.82%, waarbij de S&P 500 op zijn laagste niveau in 22 maanden sloot, vanwege de aanhoudende daling van de olieprijs en zorgen over een economische vertraging.

De markten in Azië noteerden dinsdag lager en de yields op Japanse staatsobligaties kwamen op recordlaagtes uit. De Nikkei staat 5.4% lager en dat is fors. De AEX heeft steun op AEX 398 en 392 en weerstand op 403 en 408. De AEX is nu wel erg hard terug gevallen en wij kijken nu naar calls en een factor long op de AEX. Vanavond houden we een onlineseminar en daarin behandelen we de grote vraag, zitten we nog in een bull, of in een bearmarket en hoe verdienen we hieraan en hebben we verschillende tips. We beginnen om 20.00 uur en u kunt zich hier gratis aanmelden: https://goo.gl/KvPlnv

UPDATE 11:45

De Aex index noteert nu op 400.18, een verlies van 0.43 punten of 0.11%. De Europese aandelenbeurzen hebben zich in de ochtendhandel niet kunnen revancheren voor de zware verliezen van een dag eerder. De aanhoudende zorgen over de wereldeconomie zorgen ervoor dat de AEX rond de grens van 400 punten blijft schommelen. De toonaangevende indices in Londen en Frankfurt krijgen er tot 0,2 procent bij. De beurs in Parijs staat een fractie in de min. Zwaargewicht Unilever geeft met een plus van ruim 1 procent steun aan de AEX. Shell noteert nagenoeg onveranderd. RELX, het voormalige Reed Elsevier is met een winst van 1,1 procent nu even de grootste stijger.

In de MidKap levert navigatiedienstverlener TomTom 2 procent in. Het navigatiebedrijf presenteerde zijn jaarcijfers. Analisten wezen op tegenvallende prognoses voor de winstgroei dit jaar. Het resultaat van de afgelopen maanden was bovendien slechter dan verwacht. De Aex heeft de steun getest op 398 aan de onderkant en daaronder hebben we nog de bodem op 392 punten van de voorgaande weken. Toch zien we langzaam weer wat bodemvorming evenals de vorige keer onder de 400 en wij durven het dan ook aan om wat calls te adviseren, tot zo. 

UPDATE 15:25

Goedemiddag, de Aex index noteert nu op 389.68, een verlies van 10.93 punten of 2.73%. Futures voor Wall Street dalen, terwijl de Amerikaanse beursindices worstelen met het afschudden van een wereldwijde uitverkoopgolf, en beleggers in afwachting zijn van banendata voor aanwijzingen voorafgaand aan Federal Reserve voorzitter Janet Yellen haar getuigenis voor het Congres deze week. Bedrijfsresultaten van Coca Cola, en drogisterijketen CVS Health Corp geven meer inzage in consumentenuitgaven. Futures voor de toonaangevende indices hebben tussen winsten en verliezen geschommeld. Dow Jones Industrial Average futures staan 1,0% lager, die voor de S&P eveneens 500 index 1,0% lager en de Nasdaq futures staan 1,2% af.

De zoektocht naar richting is in lijn met de Europese aandelenmarkten, terwijl de Nikkei meer dan 5% lager sloot met angst in Azie. Druk op de olieprijzen en aanhoudende zorgen over een vertraging in de wereldwijde economische groei worden als aandrijver voor de wereldwijde verliesrally gezien. Amerikaanse aandelen bewogen maandag scherp lager. De Aex heeft fel gereageerd en de 388 getest zojuist. Toch denken wij met de afzwakkende Dollar dat de VS ons wat in balans kan brengen en wij hebben vele acties gedaan met calls en long posities zojuist met de leden. 

Vanavond houden we een onlineseminar en daarin behandelen we de grote vraag, zitten we nog in een bull, of in een bearmarket en hoe verdienen we hieraan en hebben we verschillende tips. We beginnen om 20.00 uur en u kunt zich hier gratis aanmelden: https://goo.gl/KvPlnv

UPDATE 18:00

Goedemiddag, de AEX is gesloten op 392.58 en dat is wederom een fors verlies van 2.00% en ook de rest van Europa ging wederom onderuit. De angst zit er goed in en ook de sterke euro speelt Europese aandelen niet in de kaart. Wederom waren het de financiële die het moesten ontgelden. Aegon verloor 9%, Delta Lloyd 14%, maar ook ArcelorMittal had het wederom zwaar en sloot 10% lager.

Hier op kantoor was het mega druk, we hebben zeer acties gehandeld en hebben winst gepakt op AirFance-KLM en met Turbo`s op de AEX index en hebben nu ook calls gekocht op een groot aantal fondsen voor een verwacht herstel. De AEX zou evt nog een keer de 366 kunnen testen, maar na een daling vanaf 435 naar 388, is er even ruimte voor herstel verwachten wij. Vanavond om 20.00 uur geven wij een onlineseminar en we hebben vele inschrijvingen al mogen ontvangen. Fijne avond en tot morgen

Krijg je toegang tot meerdere winstgevende algoritmes met een bewezen trackrecord!

Start vandaag nog met handelen op basis van algoritmes. 24 maanden voor slechts €1000,-

Abonneren