TomTom valt tegen. AEX mag weerstand op 485 testen

Geplaatst op 08 februari 2017
team-beursfoon

Goedemorgen, de AEX staat op 485.04, een plus van 0.10% en ook de andere Europese Beurzen rustig van start, na een kleine plus op Wall Street. De Dow sloot 0.19% hoger en de Nasdaq sloot 0.19% hoger. Eerder op de dag bereikten de Dow Jones index en de Nasdaq wel nieuwe tussentijdse records om vervolgens wat terug te zakken.

In Azië wordt negatief gereageerd op de gedaalde olieprijs. Dat resulteert in Japan mogelijk in lagere inflatie en dat is wat de centrale bank niet wil. De Nikkei sloot toch 0.51% hoger en de Hang Seng wint 0.74%. De Franse beurs worstelt met de toenemende politieke risico’s, de aanstaande presidentsverkiezingen in Frankrijk die langzaamaan het nieuws beginnen te domineren net als in Nederland. De euro/dollar noteerde woensdagochtend op 1,0679.

De AEX blijft bewegen tussen 480 en 485 en wij hebben een short positie op de Eurostoxx en kijken nu naar calls op TomTom die nu 9% lager staat, de omzet bij consumententak staat onder druk en dat is wat wij ook verwachten, immers de  orderinstroom van meer dan 300 miljoen euro voor Automotive was sterk.

Wij zijn heel druk bezig met de modelportefeuille 2017, zoals we dat al meer dan 20 jaar doen. U kunt zich hiervoor nog aanmelden op info@beursfoon.nl of bel 023-5288851 tot  zo.

UPDATE 12:00

Goedemiddag, de AEX staat op484.12, een verlies van 0.3% en ook de rest van Europa blijft dicht bij huis, de kleine plus van eerder op de dag is weg. Het aandeel Royal Dutch Shell zakt weg en verliest nu 1.35% en dat geeft als zwaar gewicht druk op de handel. Tegelijkertijd blijft de markt gevoelig voor politieke ontwikkelingen. De omzetten zijn woensdag overigens gering.

AirFrance-KLM staat nu 4.5% hoger nadat bekend werd dat men meer passagiers vervoerde in januari. TomTom staat 9% lager, men presenteerde voor 2017 een outlook die niet aan de verwachtingen van analisten kon voldoen. De resultaten over 2016 voldeden wel aan de verwachtingen. Wij hebben calls september gekocht. De AEX heeft steun op 483 en 478 en weerstand op 485 en 488. Meer live op 0900 – 51 51 666, tot zo

UPDATE 12:01

Wij hebben een vacature voor een sales medewerker.

Ben jij op zoek naar een baan waarin je zelfstandig te werk kan gaan? Vind je het leuk om initiatief te nemen en kom jij je afspraken na? Ben je een echt sales talent? En wil je jouw skills graag nóg verder ontwikkelen? Dan heb je geluk! Beursfoon is op zoek naar een energieke verkoopmedewerker.

Functieomschrijving

Als verkoopmedewerker bij Beursfoon krijg je de kans om veel te leren en jouw commerciële werkervaring uit te breiden. In de functie van verkoopmedewerker bezorg je (potentiële) klanten een warm welkom bij Beursfoon.

Wat wij bieden:

 • Werken in een enthousiast en gezellig team;
 • Een marktconform salaris + bonus bij sales
 • Een baan voor langere tijd;

Wat wij vragen:

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt commerciële verkoopervaring;
 • Je bent communicatief vaardig en resultaatgericht;
 • Je bent enthousiast, werkt graag zelfstandig en flexibel inzetbaar.

Inl: 023-5288851 of mail met John@beursfoon.nl

UPDATE 12:02

Wij hebben een vacature voor een Online Marketeer.

 

Wil jij graag werken als Online Marketing Consultant op uitdagende accounts? Wegens sterke groei is Beursfoon op zoek naar een nieuwe medewerker die al ervaring heeft met online marketing.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opzetten en optimaliseren van online marketing campagnes. Je maakt hierbij gebruik van je gezond verstand aangevuld met web analytics, conversie-optimalisatietechnologie en campagnemanagement software. Ben jij nauwkeurig, analytisch en snel van begrip? Wil je deel uitmaken van een team met gedreven professionals? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Deze activiteiten horen bij je functie:

 • Opzetten en optimaliseren van online campagnes op websites van Beursfoon. Denk hierbij aan Adwords, Affiliate campagnes, E-mail, Banners, Social.
 • Ondersteunen bij de bepaling van strategische doelen en succesindicatoren.

Wie zoeken we? Een Online Marketing Consultant die ons ondersteunt bij de exploitatie van de website. Waarop je bent afgestudeerd is minder belangrijk, wel heb je interesse en aantoonbare affiniteit met internet, marketing en klant-interactie. Je hebt een gezonde zelfkritische houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je doet serieus je werk en je gaat voor een topresultaat.

Je voldoet inhoudelijk aan het volgende profiel:

 • Nauwkeurig, kwantitatief sterk en resultaatgedreven.
 • Procesvaardig. Het bijhouden van taken en deadlines gaat je gemakkelijk af en je communiceert hier goed over.
 • Zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor de voor jouw gestelde doelstellingen en dat vind je prettig.
 • Bekend met Search Engine Marketing en/of andere online marketing activiteiten.
 • Ervaring met data-analyse.
 • Minstens 2 jaar werkervaring sinds je bent afgestudeerd.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat hebben we te bieden?.

 • Een zeer uitdagende en inhoudelijke functie zoals hierboven aangegeven.
 • Veel zelfstandigheid en ontwikkel mogelijkheden.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden..

Inl: 023-5288851 of mail naar John@beursfoon.nl

UPDATE 15:30

Goedemiddag, de AEX zakt verder weg na berichten dat Nederland stopt met geldsteun aan de Grieken als het IMF zijn deelname aan het steunprogramma intrekt. Na die uitspraak van Eurogroep voorzitter Jeroen Dijsselbloem tegenover Kamerleden en tegenvallers bij Italiaanse banken kregen vooral financials in Europa een tik. De AEX staat nu op 482.31 en dat is een min van 0.41% en ook de rest van Europa zakt verder weg. Voor Wall Street wordt ook een lagere start verwacht, de S&P Future verliest 1 punt en de Nasdaq Future verliest 4 punten. De AEX heeft ook nu steun op 480 en 478 en weerstand op 483 en 485. Meer live op 0900 – 51 51 666. Tot zo

UPDATE 15:30

Goedemiddag, de AEX zakt verder weg na berichten dat Nederland stopt met geldsteun aan de Grieken als het IMF zijn deelname aan het steunprogramma intrekt. Na die uitspraak van Eurogroep voorzitter Jeroen Dijsselbloem tegenover Kamerleden en tegenvallers bij Italiaanse banken kregen vooral financials in Europa een tik. De AEX staat nu op 482.31 en dat is een min van 0.41% en ook de rest van Europa zakt verder weg. Voor Wall Street wordt ook een lagere start verwacht, de S&P Future verliest 1 punt en de Nasdaq Future verliest 4 punten. De AEX heeft ook nu steun op 480 en 478 en weerstand op 483 en 485. Meer live op 0900 – 51 51 666. Tot zo

Krijg je toegang tot meerdere winstgevende algoritmes met een bewezen trackrecord!

Start vandaag nog met handelen op basis van algoritmes. 24 maanden voor slechts €1000,-

Abonneren